Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
Uitstekend57%
Erg goed41%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

Perfect. Goede service

Rated 0 out of 5
juli 28, 2022

Een auto gekocht bij hun. Er mankeerde een paar dingen aan de auto. Alles is geregeld. 1 ding was een beetje moeilijk te achterhalen wat de kwaal veroorzaakte. Maar het bedrijf heeft net zolang gezocht tot alles in de puntjes klaar was. Topbedrijf. Echt een aanrader.

Aukje ter weele

Erg tevreden met autobedrijf Rutgers

Rated 0 out of 5
juni 17, 2022

Wij hebben onlangs een mooie Ford Ka gekocht bij Rutgers. De verwarming blies alleen warme lucht. Dit is goed gerepareerd en zelfs de airco is bijgevuld.
2 veren waren kapot en deze zijn vervangen door een collega garage omdat bij Rutgers de agenda voor de werkplaats vol was en hij dit snel wou oplossen.
Wij zijn heel tevreden en vinden autobedrijf Rutgers zeer betrouwbaar. Echt een aanrader.

Gerwin ter Harmsel

Goed mondeo

Rated 4 out of 5
juni 9, 2022

auto gekocht en mijn auto ingeruild.
Jammer dat er verteld word dat de airco het doet en na een check bij mijn eigen monteur blijkt dat de airco gewoon kapot is en de aircopomp vervangen moet worden. Dus word ook weer een dure uitgave er boven op

Eddy Renses

Ford Ka

Rated 4 out of 5
november 8, 2021

Prima geholpen! Kon de auto na het regelen van het papierwerk, verzekering en de betaling gelijk meenemen. Ben er content mee.

Alinde

Fabrizio

Rated 4 out of 5
juli 5, 2021

3 weken geleden een leuke cabriolet Opel astra twin top gekocht. Leuke man, heel sympathiek….en zeer behulpzaam. Auto rijdt fantastisch, ik vraag hem af en toe wat dingetjes en hij koppelt meteen terug…ik heb als koper een goed gevoel aan overgehouden dat ik een leuke auto heb gekocht en ook een terechte inruil heb gehad (na wat te hebben onderhandeld).

Fabrizio Perini

Zeer ontevreden

Rated 1 out of 5
juni 3, 2021

Auto gekocht bij Autobedrijf Rutgers te Enschede bj 2012, 155 dkm gelopen. Voor mijn eerste proefrit heb ik de verkoper verteld dat ik geen verstand van auto’s heb en dat ik slechte ervaringen heb met eerdere auto’s die ik bij andere garage heb gekocht. Mijn eerste vraag was of de auto technisch goed is en geen lekkages zijn. Volgens de verkoper zou de auto 100% zijn . En dat alle klanten tevreden zijn en dat konden wij terug lezen op de recensies via internet. Na mijn eerste proefrit kwamen wij erachter dat bepaalde dingen gerepareerd moeten worden o.a. Lekkage bij de motor en een klepje van de bumper wat uitstak en ingeklikt moet worden, verder ook iets bij de wielen onder de auto, dit vond de verkoper goed maar tegen meer betaling. Uiteindelijk akkoord gegaan.
Na paar dagen kon ik de auto ophalen. Thuis eenmal aangekomen bleek het klepje te zijn door gesneden (zeer onprofessioneel voor een bedrijf welk beweert dat klanten altijd tevreden zij!!), wij vonden het niet storend en hebben het uiteindelijk geaccepteerd. Maar binnen 10 dagen bleek de auto van verschillende plekken olie te lekken(foto’s en video naar de verkoper gestuurd) auto kon gebracht worden om te kijken wat het probleem is. Nadien gebeld door de verkoper met de mededeling dat het rond 700 euro gaat kosten, onderdelen stellen niks voor (keerringen die moesten vervangen worden) maar er zou veel werk in zitten. Hij vertelde mij dat het mij bij andere garages minimaal 700 euro gaat kosten en dat hij iets met prijs kan doen, hij stelde 550 euro voor. Ik was niet mee eens, omdat wij de auto amper hadden gebruikt en hele tijd op onze inrit geparkeerd stond( en omdat het geparkeerd stond zijn we laat erachter gekomen dat het lekt en is onze hele inrit verpest door olie vlekken die we niet meer uitkrijgen). Ik ben de 2de dag naar de garage gegaan en de verkoper verteld dat ik het niet mee eens ben en dat die lekkage niet van 1 of 2 dagen is. Hij vertelde dat hij niks van de lekkage wist( terwijl hij bij de eerste reperatie al onder de auto had gekeken, wat ik natuurlijk heel vreemd vond!) ik zei tegen hem dat ik verwacht dat hij met een betere voorstel komt, omdat de auto max 6 km heeft gerede (ook op de teller te zien), zegt hij dat hij geen Sinterklaas mijter op zijn hoofd draagt en niet bereid is om nog meer te minderen en dat het mij ergens anders minimaal 700 euro gaat kosten. Uiteindelijk pakte hij zijn rekenmachine en na 5 min rekenen vertelde hij dat hij het bedrag kan afronden naar 500 euro en niet meer. Ik ben uiteindelijk ontevreden weggegaan. Ik heb inmiddels mijn auto bij een dealer gerepareerd voor 500 euro ( en dus niet minimaal 700 euro zoals meneer de hele tijd beweerde!) geen lekkage meer gelukkig. De dealer vertelde mij dat de lekkage niet nieuw is en dat het al langer bestaat. Al met al zeer ontevreden. Ik kreeg letterlijk een kat in een zak bij deze garage. Pas dus op bij deze garage: bespaart je veel onnodige kosten, hoofdpijn, stress en vervuilde inrit.
Dan reageert de verkoper op mijn review met het volgende:
Goedemiddag.
We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met ons voorstel. Zoals we hier lezen staat er dat de auto klaar is gemaakt voor 500,00. Wij hadden u het zelfde voorstel gedaan maar dan inclusief nieuwe distributie omdat we dan toch al bezig waren met de reparatie. Dus ons voorstel was echt netjes gezien we er ook een nieuwe distributie bij zouden doen. Maar we wensen u toch nog veel rijplezier met de auto en vinden het jammer dat we u hier niet verder mee hebben kunnen helpen. M.v.g. Auto Rutgers
De dealer heeft het ook voor mij gedaan inclusief distributie;) ik vind het jammer dat u niet eerlijk bent geweest!

San

goede service

Rated 4 out of 5
april 12, 2021

VW FOX
fijne auto die netjes en schoon aan mij werd verkocht. Ik ben er erg tevreden en blij mee.

Ekkelkamp

Goede service

Rated 5 out of 5
maart 26, 2021

Heb hier een mooie alfa gekocht, super goede service en prijs.

Pim

Prima autobedrijf.

Rated 5 out of 5
maart 17, 2021

Prima service fijne auto gekocht en ze hebben lekkere koffie 😁

Luc Oost

BMW 318i touring

Rated 5 out of 5
februari 22, 2021

BMW 318i touring gekocht na een overtuigend gesprek met de hr Rutgers zelf. Verzekerde mij van een zeer nette goede auto.
Wagen zag er ook top uit. Netjes schoon van en en van buiten. Op mijn weg terug naar Amersfoort merkte ik wel een behoorlijk afrolgeluid van de voorbanden. Na overleg kreeg ik andere voorbanden en reed de auto weer top. Superservice en zonder problemen verholpen.
Aanrader !!!!

Frans Levoleger

Schrijf een beoordeling