Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
Uitstekend60%
Erg goed38%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

Johannes

Rated 0 out of 5
november 24, 2022

Ik rij nu twee jaar in mijn Opel zonder problemen nu moet hij een grote beurt en heb een afspraak gemaakt ik ga nooit meer naar een andere cristo al vast bedankt

Johan

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
november 1, 2022

Bij autobedrijf Rutgers een, voor mij nieuwe, auto gekocht. Voor de proefrit prettig en vriendelijk contact. Eerlijk uitleg over de auto en koop snel gesloten. Netjes gepoetst en met nieuwe APK de auto opgehaald.
Na aankoop trad er een storing op die niet kon worden voorzien. Dit is door autobedrijf Rutgers zeer netjes opgelost. Zeer tevreden en een aanrader.

Rianne Ketelaar-Vos

Dodge caliber

Rated 5 out of 5
oktober 21, 2022

Deze dodge deze week bekeken,we werden vriendelijk ontvangen en geholpen. Vandaag de auto opgehaald met nieuwe apk en de auto is gepoetst. Ik ben er zeer tevreden over en hoop er veel plezier en geen problemen mee te hebben. Ieder geval bedankt

Arjan

Auto gekocht

Rated 5 out of 5
september 23, 2022

Wij hebben onlangs een mooie,goede auto gekocht bij dit bedrijf.
Zeer netjes ontvangen met koffie en tijd voor een praatje.
Auto is zoals was beschreven en wij hopen er nog vele jaren met plezier erin te mogen rijden.
Bedankt!

Albert en manuela Kleis

Mooie fiat 500

Rated 5 out of 5
september 21, 2022

Mooie fiat 500 voor mijn dochter gekocht.
Fijne verkoper die normaal en eerlijk met kopers omgaat.

HendrikJan Hofman

4 auto,s

Rated 0 out of 5
augustus 14, 2022

in totaal 4 auto,s daar gekocht zeer te blij mee geweest nooit een probleem mee gemaakt wat niet opgelost is een echte aanrader om daar te kopen

philip

Perfect. Goede service

Rated 0 out of 5
juli 28, 2022

Een auto gekocht bij hun. Er mankeerde een paar dingen aan de auto. Alles is geregeld. 1 ding was een beetje moeilijk te achterhalen wat de kwaal veroorzaakte. Maar het bedrijf heeft net zolang gezocht tot alles in de puntjes klaar was. Topbedrijf. Echt een aanrader.

Aukje ter weele

Erg tevreden met autobedrijf Rutgers

Rated 0 out of 5
juni 17, 2022

Wij hebben onlangs een mooie Ford Ka gekocht bij Rutgers. De verwarming blies alleen warme lucht. Dit is goed gerepareerd en zelfs de airco is bijgevuld.
2 veren waren kapot en deze zijn vervangen door een collega garage omdat bij Rutgers de agenda voor de werkplaats vol was en hij dit snel wou oplossen.
Wij zijn heel tevreden en vinden autobedrijf Rutgers zeer betrouwbaar. Echt een aanrader.

Gerwin ter Harmsel

Goed mondeo

Rated 4 out of 5
juni 9, 2022

auto gekocht en mijn auto ingeruild.
Jammer dat er verteld word dat de airco het doet en na een check bij mijn eigen monteur blijkt dat de airco gewoon kapot is en de aircopomp vervangen moet worden. Dus word ook weer een dure uitgave er boven op

Eddy Renses

Ford Ka

Rated 4 out of 5
november 8, 2021

Prima geholpen! Kon de auto na het regelen van het papierwerk, verzekering en de betaling gelijk meenemen. Ben er content mee.

Alinde

Schrijf een beoordeling