Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4,6
4,6 van de 5 sterren (gebaseerd op 59 reviews)
Uitstekend61%
Erg goed37%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

Geweldig!

mei 7, 2024

Wat een fantastische, eerlijke en directe man. En een garage met goeie service! Fijne goeie communicatie. Was het eind rijden meer dan waard.

Mocht ik in de toekomst weer op zoek gaan naar een nieuwe auto dan ga ik hier zeker even een kijkje nemen!

Yuri van den Broek

Auto gekocht

april 29, 2023

Wij hebben onlangs een mooie auto gekocht bij dit bedrijf .

Proefritje gemaakt en vriendelijk geholpen en netjes ontvangen met een kopje koffie

De deal was snel gemaakt.

Auto een paar dagen geleden opgehaald ,was netjes gepoetst en met een nieuwe apk

Als ik een andere auto weer nodig heb dan zekers weer naar autobedrijf Rutgers

Edwin en Gea klaver

Mooie Ford Focus gekocht.

april 8, 2023

Hele vriendelijke en eerlijke behandeling bij dit autobedrijf. De eerste proefrit tijdens een heftige sneeuwbui mochten wij een week later zonder problemen nog een keer overdoen. Eerlijke prijs voor onze inruil auto. Een probleem met de bumper, twee weken later, werd gratis gerepareerd. Wij gaan zeker terug naar dit Autobedrijf Rutgers.

Jan en Anja

dodge caliber

maart 24, 2023

zeer mooie auto gekocht de koppeling bleek niet goed te zijn en dit is heel netjes opgelost zeer tevreden kom er zeker weer ook de inruilwaarde van mijn auto was hoger dan bij een ander bedrijf cristo bedankt

philip

Mooie en goede Corolla Verso gekocht

februari 20, 2023

In de december 2022 een Verso gekocht mooie prijs ervoor betaald.Tijdens het gereed maken van de auto bleek er een probleempje te zijn met de airco. Deze reparatie werd kosteloos hersteld. Fijn opgelost zo. Dank nog voor de fijne auto en de service

Martijn

Johannes

november 24, 2022

Ik rij nu twee jaar in mijn Opel zonder problemen nu moet hij een grote beurt en heb een afspraak gemaakt ik ga nooit meer naar een andere cristo al vast bedankt

Johan

Uitstekende service

november 1, 2022

Bij autobedrijf Rutgers een, voor mij nieuwe, auto gekocht. Voor de proefrit prettig en vriendelijk contact. Eerlijk uitleg over de auto en koop snel gesloten. Netjes gepoetst en met nieuwe APK de auto opgehaald.

Na aankoop trad er een storing op die niet kon worden voorzien. Dit is door autobedrijf Rutgers zeer netjes opgelost. Zeer tevreden en een aanrader.

Rianne Ketelaar-Vos

Dodge caliber

oktober 21, 2022

Deze dodge deze week bekeken,we werden vriendelijk ontvangen en geholpen. Vandaag de auto opgehaald met nieuwe apk en de auto is gepoetst. Ik ben er zeer tevreden over en hoop er veel plezier en geen problemen mee te hebben. Ieder geval bedankt

Arjan

Auto gekocht

september 23, 2022

Wij hebben onlangs een mooie,goede auto gekocht bij dit bedrijf.

Zeer netjes ontvangen met koffie en tijd voor een praatje.

Auto is zoals was beschreven en wij hopen er nog vele jaren met plezier erin te mogen rijden.

Bedankt!

Albert en manuela Kleis

Mooie fiat 500

september 21, 2022

Mooie fiat 500 voor mijn dochter gekocht.

Fijne verkoper die normaal en eerlijk met kopers omgaat.

HendrikJan Hofman

Schrijf een beoordeling