Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
4,5 rating
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 34 reviews)
Uitstekend53%
Erg goed47%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Corsa!

5,0 rating
september 25, 2019

Fijn bedrijf! Vriendelijk, behulpzaam, goede service. Zeer tevreden.

Patricia

Opel corsa

5,0 rating
september 25, 2019

Tijdje geleden een opel corsa gekocht. De radio deed het niet maar ze hebben hem netjes gemaakt. Top service en snel!

Koehorst

Opel astra gtc

4,0 rating
september 25, 2019

Mooi en goed bedrijf aardig personeel en neemt alle tijd ik ben goed geholpen en goed weggegaan met dank aan autobedrijf rutgers.

Dennis

VW Golf

5,0 rating
september 25, 2019

Een aantal maanden geleden een VW Golf gekocht bij deze garage. We mochten op zondag langskomen en hebben ook een testritje gemaakt. Uiteindelijk de auto gekocht en de op de dag zelf hebben we afgesproken op de helft van onze route. Bedankt heren voor de goede service!!

Ilse Sirken

De beste

5,0 rating
september 25, 2019

Nu 2e auto (bmw) hier gekocht. Kregen we een klein probleempje met de auto maar dit werd direct goed en professioneel opgelost door de eigenaar wij zijn uiters tevreden en gaan hier ook zeker weer naartoe. Hij heeft ook heerlijke koffie zeer vriendelijke eigenaar met verstand van zaken echt een AANRADER. Tonnie van der tuuk

Tonnie van der tuuk

aankoop auto.

5,0 rating
september 25, 2019

Het voordeel van dit bedrijf is dat als er een probleem is dat ze dan zelf met een oplossing komen en dat het ook goed opgelost wordt. Ze denken met je meer en dit is heel goed,super.

Henk

Netjes Geregeld

4,0 rating
september 25, 2019

wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf, alles netjes geregeld en te woord gestaan, raad dit bedrijf zeker aan

Harry Wolf Delden

Moeite Waard

4,0 rating
september 25, 2019

Vriendelijk mensen goed geholpen met aanschaf gebruikte auto service is prima het was eind rijden maar de moeten waard

Jw Martens Wijchen

Tevreden

4,0 rating
september 25, 2019

Was op zoek naar een goede 2e hands auto en heb deze uiteindelijk hier gevonden. Verkoper was zeer behulpzaam en ook flexibel toen ik de velgen van een andere occassion erop wilde hebben. Kortom een goede service en keurige prijs/kwaliteit

Chris Honig Loenen ad Vecht

Behulpzame Verkoper

4,0 rating
september 25, 2019

Topbedrijf! Mooie auto’s, Eigenaar is altijd vrolijk en behulpzaam! TOPPER!

Marjolein Kemna Enschede

TOP SERVICE

5,0 rating
september 25, 2019

Na 2 teleurgestelde bezichtigingen werd dit de 3e bezichtiging. Wij wonen in de kop van Noord-Holland dus de afstand was voor ons een ding. We stelde Autobedrijf Rutgers voor om op de helft af te spreken. Dit konden ze realiseren, en hoe! De mannen waren onwijs vriendelijk en namen de tijd voor ons. Ze waren zelfs meer dan een half uur te vroeg op de afgesproken locatie, rekening houdend met de spits en wegwerkzaamheden. De auto was super netjes zoals beloofd. Na een proef rit te hebben gemaakt hebben we de auto gekocht en alles netjes afgehandeld. TOP SERVICE

S R

Service Top

5,0 rating
september 25, 2019

Top bedrijf. Goede en snelle service

Dominique Reimerink

Aanbeveling

5,0 rating
september 25, 2019

Op 16-12-2017 wezen kijken naar een Chevrolet Aveo. Reden was dat ik kleiner en praktischer (als het gaat om onderhoud) op G3 rijden. Ik was meteen om bij het zien van deze auto. Na wat praten met dhr. Rutgers zelf konden we een testrit maken. Reed erg fijn en voelde goed aan. Enige wat er op dat moment was, is dat de remmerij iets naar rechts afweek, maar dat kon ik samen met mijn schoonzoon oplossen. kwestie van nieuwe remblokjes en schijfjes (A € 75) vervangen. Na terugkomst onder een momentje met koffie, tekende we de papieren en kon ik rijden in de Aveo. Later bij donker zag ik dat de lampjes van het dasch board het niet deed iets, wat ik niet zag overdag bij het testrit. In goed overleg met dhr Rutgers, heeft hij dit keurig laten oplossen. Ik beveel Garage Rutgers zeker aan en verwijs als ik iets hoor naar Garage Rutgers. Dankjewel!!! Vriendelijk en transparant!!

Marco Dillisse

Peugeot 307

5,0 rating
september 25, 2019

We hebben her onze peugeot 307 gekocht wat een heerlijk bedrijf ontzettend vriendelijke en bekwame man prijs/kwaliteit uitstekend jammer dat we hier niet met onze andere auto s zijn geweest

tonnie van der tuuk

Hengelo

4,0 rating
september 25, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

Hengelo

4,0 rating
september 25, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

Almelo

4,0 rating
september 25, 2019

Ruim een maand geleden heb ik een VW Jetta aangeschaft. Er werd mij precies verteld wat hij wist over de auto. De distibutie riem moest vervangen worden en de banden van de auto konden nog maar een paar maandjes mee. Dat werd mij eerlijk verteld en ik kreeg er 4 winterbanden bij. Ik ben erg tevreden over de service. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ik ben erg blij met de auto!

Driss EL Haddouchi

Zeer tevreden

5,0 rating
september 25, 2019

Via marktplaats kwam ik terecht bij autobedrijf Rutgers voor een Seat Ibiza 1.9 Diesel uit 2009 met 175.000km op de teller. Een keurige auto op papier en op basis van de foto’s hetgeen mij heeft overgehaald eens langs te gaan. Dhr. Rutgers is een hele vriendelijke en open persoon die de tijd neemt om je te informeren over de auto. Een proefrit naar Hengelo om vervolgens op de brug gecontroleerd te worden door mijn vaste monteur was geen enkel probleem. Dhr Rutgers was volkomen overtuigd van de goede staat van de Seat. Dit bleek ook het geval te zijn, mijn vaste monteur, die erg kritisch is, heeft de auto bekeken en getest en heeft aangegeven dat de auto in uitstekende staat verkeerde. Eenmaal terug bij autobedrijf Rutgers werd de deal ook snel gedaan. Inmiddels rijd ik er 3 maanden in, 10.000km verder én net een apk keuring achter de rug. Slechts twee investeringen moeten doen: de loodaccu was uitgedroogd en heb deze vervangen voor een moderne en krachtigere variant, de handremkabel was beschadigd waardoor de vering niet naar behoren werkte. Nog steeds wordt de auto als uitstekend beoordeeld door mijn monteur. Kortom, ik ben zeer tevreden over de service, openheid van autobedrijf Rutgers en over de kwaliteit van de auto. Een aanrader om hier je auto te kopen.

Robert E

Vriendelijk

4,0 rating
september 25, 2019

Goede service en klantvriendelijk.Zeer tevreden heb er een leuke en goede auto gekocht

Sabine Voskuil

Vlotte behandeling

5,0 rating
september 25, 2019

Een goed onderhouden auto aangeschaft bij dit bedrijf. Inruilbedrag van auto naar tevredenheid. Gemaakte afspraken goed en vlot uitgevoerd wat een voorbeeld is voor de autobranche! Succes en wellicht tot ziens

L Berger

Super

5,0 rating
augustus 8, 2019

wij hebben onze auto hier gekocht en we hebben ff gewacht met een beoordeling maar nu toch de auto is super precies wat rutgers zei ik beveel meer mensen om hier naar toe tegaan super auto bedrijf

richard brongers

Top aflevering!

5,0 rating
juni 4, 2019

Hele goede service bij autobedrijf Rutgers! Net een mooie Lancia gekocht waarbij ze de auto niet eerder meegaven dan dat hij perfect in orde was. Bij het nakijken hebben ze nog een mankementje gevonden en meteen vervangen op hun kosten. Andere auto bedrijven hadden het er bij laten zitten! Echt top, enorm tevreden.

Sara

No Title

4,0 rating
februari 10, 2019

Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Met groot plezier 2 auto’ s gekocht bij deze garage. Netjes in ontvangst en met of zonder afspraak je kan er altijd terecht. Onze auto’s blijven bij Rudger in onderhoud. Zeer tevreden klant.

isabel Landkroon

Behulpzaam

4,0 rating
februari 6, 2019

Behulpzaam wat beloofd word komt men na dit jaar haal ik de 4de auto bij Cristo Rutgers dwz Smart, Golf, Rover en binnenkort VW Lupo

Jules Erwin Schuitemaker

Mooie auto's

5,0 rating
januari 25, 2019

Voorraad netjes op internet verwerkt

niek

Service Super

4,0 rating
december 12, 2018

We zijn zeer tevreden over de service van auto rutgers..

Steven en Karin Rooze / Meijer

Betrouwbaar Bedrijf

5,0 rating
december 11, 2018

Een mooi en betrouwbaar autobedrijf die de moeite waard is om te bezoeken. Vriendelijke mensen en een zeer goede service !

Antonio Gimenez Miras

Snelle Service

5,0 rating
november 4, 2018

Wij hebben onze auto met plezier gekocht bij auto Rutgers. Het personeel is erg vriendelijk en het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met de Kwik-Fit voor de APK keuringen en autobedrijf Slank die naast het bedrijf zijn gevestigd. Dit maakt dat er sprake is van een snelle service. Wij zijn zeer tevreden. Kortom, vriendelijk personeel, snelle en zeer deskundige service. Het is ook geen probleem als je voor een vraag of kleine reparatie aan komt waaien, er wordt tijd voor je gemaakt.

Valerie Kwarst

Top

5,0 rating
september 7, 2018

Top bedrijf, goede service, hebben onze auto er weg en weet zeker dat we in de toekomst weer onze auto bij Cristo gaan kopen !

Nicole Walkot Enschede

Goed opgelsot

4,0 rating
augustus 8, 2018

Auto gekocht. En daarna een probleempje met de auto, dit werdt zonder probleem opgelost en kon de auto zonder kosten meenemen. Super.

Cris Versteeg Hengelo

Deskundig

4,0 rating
juli 12, 2018

Goed en deskundig personeel

Martin de Rijk

Enschede

4,0 rating
juli 7, 2018

Goede service …klantvriendelijk en lekkere koffie

Nathalie Middelhoff

Goede auto

4,0 rating
mei 25, 2018

Top service en erg goede auto’s!!! Wij zijn zeer tevreden met dit auto bedrijf. Ga zo door!!!!

Marla Hoogeveen Damhuis

Snelle Service

5,0 rating
april 5, 2018

Wij hebben onze auto met plezier gekocht bij auto Rutgers. Het personeel is erg vriendelijk en het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met de Kwik-Fit voor de APK keuringen en autobedrijf Slank die naast het bedrijf zijn gevestigd. Dit maakt dat er sprake is van een snelle service. Wij zijn zeer tevreden. Kortom, vriendelijk personeel, snelle en zeer deskundige service. Het is ook geen probleem als je voor een vraag of kleine reparatie aan komt waaien, er wordt tijd voor je gemaakt.

Valerie Kwarst

Schrijf een beoordeling