Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.6
4,6 rating
4.6 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Uitstekend61%
Erg goed39%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Peugeot 308

november 2, 2019

Vanmiddag, zaterdag 2 november 2019 even een proefrit gemaakt. Het was de bedoeling nadien er met een brede glimlach weer uit te stappen volgens de verkoper Rutgers. Nou dat deden we. Nu gaan we even overleggen en laten Rutgers het z.s.m. weten of de koop definitief doorgaat.

R. Dec.

Vlotte behandeling

5,0 rating
september 25, 2019

Een goed onderhouden auto aangeschaft bij dit bedrijf. Inruilbedrag van auto naar tevredenheid. Gemaakte afspraken goed en vlot uitgevoerd wat een voorbeeld is voor de autobranche! Succes en wellicht tot ziens

L Berger

Super

5,0 rating
augustus 8, 2019

wij hebben onze auto hier gekocht en we hebben ff gewacht met een beoordeling maar nu toch de auto is super precies wat rutgers zei ik beveel meer mensen om hier naar toe tegaan super auto bedrijf

richard brongers

TOP SERVICE

5,0 rating
juli 20, 2019

Na 2 teleurgestelde bezichtigingen werd dit de 3e bezichtiging. Wij wonen in de kop van Noord-Holland dus de afstand was voor ons een ding. We stelde Autobedrijf Rutgers voor om op de helft af te spreken. Dit konden ze realiseren, en hoe! De mannen waren onwijs vriendelijk en namen de tijd voor ons. Ze waren zelfs meer dan een half uur te vroeg op de afgesproken locatie, rekening houdend met de spits en wegwerkzaamheden. De auto was super netjes zoals beloofd. Na een proef rit te hebben gemaakt hebben we de auto gekocht en alles netjes afgehandeld. TOP SERVICE

S R

Behulpzame Verkoper

4,0 rating
juli 9, 2019

Topbedrijf! Mooie auto’s, Eigenaar is altijd vrolijk en behulpzaam! TOPPER!

Marjolein Kemna Enschede

Vriendelijk

4,0 rating
juli 9, 2019

Goede service en klantvriendelijk.Zeer tevreden heb er een leuke en goede auto gekocht

Sabine Voskuil

Tevreden

4,0 rating
juni 8, 2019

Was op zoek naar een goede 2e hands auto en heb deze uiteindelijk hier gevonden. Verkoper was zeer behulpzaam en ook flexibel toen ik de velgen van een andere occassion erop wilde hebben. Kortom een goede service en keurige prijs/kwaliteit

Chris Honig Loenen ad Vecht

Zeer tevreden

5,0 rating
juni 7, 2019

Via marktplaats kwam ik terecht bij autobedrijf Rutgers voor een Seat Ibiza 1.9 Diesel uit 2009 met 175.000km op de teller. Een keurige auto op papier en op basis van de foto’s hetgeen mij heeft overgehaald eens langs te gaan. Dhr. Rutgers is een hele vriendelijke en open persoon die de tijd neemt om je te informeren over de auto. Een proefrit naar Hengelo om vervolgens op de brug gecontroleerd te worden door mijn vaste monteur was geen enkel probleem. Dhr Rutgers was volkomen overtuigd van de goede staat van de Seat. Dit bleek ook het geval te zijn, mijn vaste monteur, die erg kritisch is, heeft de auto bekeken en getest en heeft aangegeven dat de auto in uitstekende staat verkeerde. Eenmaal terug bij autobedrijf Rutgers werd de deal ook snel gedaan. Inmiddels rijd ik er 3 maanden in, 10.000km verder én net een apk keuring achter de rug. Slechts twee investeringen moeten doen: de loodaccu was uitgedroogd en heb deze vervangen voor een moderne en krachtigere variant, de handremkabel was beschadigd waardoor de vering niet naar behoren werkte. Nog steeds wordt de auto als uitstekend beoordeeld door mijn monteur. Kortom, ik ben zeer tevreden over de service, openheid van autobedrijf Rutgers en over de kwaliteit van de auto. Een aanrader om hier je auto te kopen.

Robert E

Top aflevering!

5,0 rating
juni 4, 2019

Hele goede service bij autobedrijf Rutgers! Net een mooie Lancia gekocht waarbij ze de auto niet eerder meegaven dan dat hij perfect in orde was. Bij het nakijken hebben ze nog een mankementje gevonden en meteen vervangen op hun kosten. Andere auto bedrijven hadden het er bij laten zitten! Echt top, enorm tevreden.

Sara

Moeite Waard

4,0 rating
mei 7, 2019

Vriendelijk mensen goed geholpen met aanschaf gebruikte auto service is prima het was eind rijden maar de moeten waard

Jw Martens Wijchen

Schrijf een beoordeling