Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
4,5 rating
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 36 reviews)
Uitstekend53%
Erg goed47%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Top aflevering!

5,0 rating
juni 4, 2019

Hele goede service bij autobedrijf Rutgers! Net een mooie Lancia gekocht waarbij ze de auto niet eerder meegaven dan dat hij perfect in orde was. Bij het nakijken hebben ze nog een mankementje gevonden en meteen vervangen op hun kosten. Andere auto bedrijven hadden het er bij laten zitten! Echt top, enorm tevreden.

Sara

Moeite Waard

4,0 rating
mei 7, 2019

Vriendelijk mensen goed geholpen met aanschaf gebruikte auto service is prima het was eind rijden maar de moeten waard

Jw Martens Wijchen

Almelo

4,0 rating
mei 5, 2019

Ruim een maand geleden heb ik een VW Jetta aangeschaft. Er werd mij precies verteld wat hij wist over de auto. De distibutie riem moest vervangen worden en de banden van de auto konden nog maar een paar maandjes mee. Dat werd mij eerlijk verteld en ik kreeg er 4 winterbanden bij. Ik ben erg tevreden over de service. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ik ben erg blij met de auto!

Driss EL Haddouchi

VW Golf

5,0 rating
mei 1, 2019

Een aantal maanden geleden een VW Golf gekocht bij deze garage. We mochten op zondag langskomen en hebben ook een testritje gemaakt. Uiteindelijk de auto gekocht en de op de dag zelf hebben we afgesproken op de helft van onze route. Bedankt heren voor de goede service!!

Ilse Sirken

Netjes Geregeld

4,0 rating
april 6, 2019

wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf, alles netjes geregeld en te woord gestaan, raad dit bedrijf zeker aan

Harry Wolf Delden

Aanbeveling

5,0 rating
maart 10, 2019

Op 16-12-2017 wezen kijken naar een Chevrolet Aveo. Reden was dat ik kleiner en praktischer (als het gaat om onderhoud) op G3 rijden. Ik was meteen om bij het zien van deze auto. Na wat praten met dhr. Rutgers zelf konden we een testrit maken. Reed erg fijn en voelde goed aan. Enige wat er op dat moment was, is dat de remmerij iets naar rechts afweek, maar dat kon ik samen met mijn schoonzoon oplossen. kwestie van nieuwe remblokjes en schijfjes (A € 75) vervangen. Na terugkomst onder een momentje met koffie, tekende we de papieren en kon ik rijden in de Aveo. Later bij donker zag ik dat de lampjes van het dasch board het niet deed iets, wat ik niet zag overdag bij het testrit. In goed overleg met dhr Rutgers, heeft hij dit keurig laten oplossen. Ik beveel Garage Rutgers zeker aan en verwijs als ik iets hoor naar Garage Rutgers. Dankjewel!!! Vriendelijk en transparant!!

Marco Dillisse

aankoop auto.

5,0 rating
maart 5, 2019

Het voordeel van dit bedrijf is dat als er een probleem is dat ze dan zelf met een oplossing komen en dat het ook goed opgelost wordt. Ze denken met je meer en dit is heel goed,super.

Henk

Hengelo

4,0 rating
maart 4, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

Hengelo

4,0 rating
februari 18, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

No Title

4,0 rating
februari 10, 2019

Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Met groot plezier 2 auto’ s gekocht bij deze garage. Netjes in ontvangst en met of zonder afspraak je kan er altijd terecht. Onze auto’s blijven bij Rudger in onderhoud. Zeer tevreden klant.

isabel Landkroon

Schrijf een beoordeling