Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 reviews)
Uitstekend58%
Erg goed40%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

Goede service

Rated 5 out of 5
maart 26, 2021

Heb hier een mooie alfa gekocht, super goede service en prijs.

Pim

Prima autobedrijf.

Rated 5 out of 5
maart 17, 2021

Prima service fijne auto gekocht en ze hebben lekkere koffie 😁

Luc Oost

BMW 318i touring

Rated 5 out of 5
februari 22, 2021

BMW 318i touring gekocht na een overtuigend gesprek met de hr Rutgers zelf. Verzekerde mij van een zeer nette goede auto.
Wagen zag er ook top uit. Netjes schoon van en en van buiten. Op mijn weg terug naar Amersfoort merkte ik wel een behoorlijk afrolgeluid van de voorbanden. Na overleg kreeg ik andere voorbanden en reed de auto weer top. Superservice en zonder problemen verholpen.
Aanrader !!!!

Frans Levoleger

Super tevreden met de Smart for two

Rated 5 out of 5
februari 19, 2021

Ik heb iets langer dan een maand geleden de auto gekocht voor mijn dochter. We zijn snel en vakkundig geholpen. Geen slechte verkooppraatjes, maar een eerlijk advies. Mijn dochter rijdt met veel plezier in haar auto. De volgende auto koop ik weer bij autoRutgers. Groet Ineke

Ineke Spaaij

Nissan Micra gekocht

Rated 5 out of 5
januari 24, 2021

In december heb ik mijn eerste auto gekocht bij Rutgers. Tot op heden rijdt hij als een trein. Tijdens de proefrit mankeerde er wat, maar dit werd meteen opgelost in de garage bij Rutgers. Ik heb de auto direct mee mogen nemen naar huis. Goede service en erg klantvriendelijk. Bedankt Rutgers!

Arianne van Laar

VW Beetle Cabrio gekocht, nette auto, nette service

Rated 5 out of 5
december 28, 2020

Onlangs leuke Cabrio gekocht via Autobedrijf Rutgers. Nette afspraken gemaakt en prima service. We gaan ervan genieten.

Erik Hannink

Vw golf plus

Rated 5 out of 5
december 23, 2020

Gistere auto gekocht bij rutgers en tot heden toe prima auto en nog eens helemaal na brabant gebracht

Hapers gilze

Zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
september 18, 2020

Hier een auto gekocht en ben zeer tevreden. Binnen een week bleek de accu kapot te zijn(start/stop). Dit is op een zeer nette manier opgelost ondanks dat ik getekend heb zonder recht op garantie. Ik rijd nu met een goed gevoel rond en zou in de toekomst zeker weer naar Rutgers gaan om een auto te kopen.

Ilona

Goede service

Rated 5 out of 5
juli 24, 2020

1st keer hier een auto gekocht, Nissan Qashqai, eigenaar was vriendelijk en recht door zee. Mooie auto gekocht tegen een reële prijs, ook de inruilprijs was goed. Eigenaar is ook goed bereikbaar en doet wat hij zegt / beloofd.

Ellen

Net bedrijf, vriendelijke service

Rated 5 out of 5
juli 11, 2020

Vandaag naar alle tevredenheid een auto gekocht voor een reële prijs. Onverwachts in Enschede belandt, want vonden we eigenlijk te ver weg. Toch blij dat we het hebben gedaan. Vriendelijk, niet opdringerig.
Wat de auto over een tijdje doet is altijd een verassing waar je hem ook koopt, maar een 1e indruk zegt vaak al veel over een bedrijf en die was zeer goed.

Naomi Windau

Schrijf een beoordeling