Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.6
4,6 rating
4.6 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
Uitstekend56%
Erg goed44%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Vriendelijk

4,0 rating
juli 9, 2019

Goede service en klantvriendelijk.Zeer tevreden heb er een leuke en goede auto gekocht

Sabine Voskuil

Tevreden

4,0 rating
juni 8, 2019

Was op zoek naar een goede 2e hands auto en heb deze uiteindelijk hier gevonden. Verkoper was zeer behulpzaam en ook flexibel toen ik de velgen van een andere occassion erop wilde hebben. Kortom een goede service en keurige prijs/kwaliteit

Chris Honig Loenen ad Vecht

Zeer tevreden

5,0 rating
juni 7, 2019

Via marktplaats kwam ik terecht bij autobedrijf Rutgers voor een Seat Ibiza 1.9 Diesel uit 2009 met 175.000km op de teller. Een keurige auto op papier en op basis van de foto’s hetgeen mij heeft overgehaald eens langs te gaan. Dhr. Rutgers is een hele vriendelijke en open persoon die de tijd neemt om je te informeren over de auto. Een proefrit naar Hengelo om vervolgens op de brug gecontroleerd te worden door mijn vaste monteur was geen enkel probleem. Dhr Rutgers was volkomen overtuigd van de goede staat van de Seat. Dit bleek ook het geval te zijn, mijn vaste monteur, die erg kritisch is, heeft de auto bekeken en getest en heeft aangegeven dat de auto in uitstekende staat verkeerde. Eenmaal terug bij autobedrijf Rutgers werd de deal ook snel gedaan. Inmiddels rijd ik er 3 maanden in, 10.000km verder én net een apk keuring achter de rug. Slechts twee investeringen moeten doen: de loodaccu was uitgedroogd en heb deze vervangen voor een moderne en krachtigere variant, de handremkabel was beschadigd waardoor de vering niet naar behoren werkte. Nog steeds wordt de auto als uitstekend beoordeeld door mijn monteur. Kortom, ik ben zeer tevreden over de service, openheid van autobedrijf Rutgers en over de kwaliteit van de auto. Een aanrader om hier je auto te kopen.

Robert E

Top aflevering!

5,0 rating
juni 4, 2019

Hele goede service bij autobedrijf Rutgers! Net een mooie Lancia gekocht waarbij ze de auto niet eerder meegaven dan dat hij perfect in orde was. Bij het nakijken hebben ze nog een mankementje gevonden en meteen vervangen op hun kosten. Andere auto bedrijven hadden het er bij laten zitten! Echt top, enorm tevreden.

Sara

Moeite Waard

4,0 rating
mei 7, 2019

Vriendelijk mensen goed geholpen met aanschaf gebruikte auto service is prima het was eind rijden maar de moeten waard

Jw Martens Wijchen

Almelo

4,0 rating
mei 5, 2019

Ruim een maand geleden heb ik een VW Jetta aangeschaft. Er werd mij precies verteld wat hij wist over de auto. De distibutie riem moest vervangen worden en de banden van de auto konden nog maar een paar maandjes mee. Dat werd mij eerlijk verteld en ik kreeg er 4 winterbanden bij. Ik ben erg tevreden over de service. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ik ben erg blij met de auto!

Driss EL Haddouchi

VW Golf

5,0 rating
mei 1, 2019

Een aantal maanden geleden een VW Golf gekocht bij deze garage. We mochten op zondag langskomen en hebben ook een testritje gemaakt. Uiteindelijk de auto gekocht en de op de dag zelf hebben we afgesproken op de helft van onze route. Bedankt heren voor de goede service!!

Ilse Sirken

Netjes Geregeld

4,0 rating
april 6, 2019

wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf, alles netjes geregeld en te woord gestaan, raad dit bedrijf zeker aan

Harry Wolf Delden

Aanbeveling

5,0 rating
maart 10, 2019

Op 16-12-2017 wezen kijken naar een Chevrolet Aveo. Reden was dat ik kleiner en praktischer (als het gaat om onderhoud) op G3 rijden. Ik was meteen om bij het zien van deze auto. Na wat praten met dhr. Rutgers zelf konden we een testrit maken. Reed erg fijn en voelde goed aan. Enige wat er op dat moment was, is dat de remmerij iets naar rechts afweek, maar dat kon ik samen met mijn schoonzoon oplossen. kwestie van nieuwe remblokjes en schijfjes (A € 75) vervangen. Na terugkomst onder een momentje met koffie, tekende we de papieren en kon ik rijden in de Aveo. Later bij donker zag ik dat de lampjes van het dasch board het niet deed iets, wat ik niet zag overdag bij het testrit. In goed overleg met dhr Rutgers, heeft hij dit keurig laten oplossen. Ik beveel Garage Rutgers zeker aan en verwijs als ik iets hoor naar Garage Rutgers. Dankjewel!!! Vriendelijk en transparant!!

Marco Dillisse

aankoop auto.

5,0 rating
maart 5, 2019

Het voordeel van dit bedrijf is dat als er een probleem is dat ze dan zelf met een oplossing komen en dat het ook goed opgelost wordt. Ze denken met je meer en dit is heel goed,super.

Henk

Schrijf een beoordeling