Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
Uitstekend57%
Erg goed41%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

Nissan Micra gekocht

Rated 5 out of 5
januari 24, 2021

In december heb ik mijn eerste auto gekocht bij Rutgers. Tot op heden rijdt hij als een trein. Tijdens de proefrit mankeerde er wat, maar dit werd meteen opgelost in de garage bij Rutgers. Ik heb de auto direct mee mogen nemen naar huis. Goede service en erg klantvriendelijk. Bedankt Rutgers!

Arianne van Laar

VW Beetle Cabrio gekocht, nette auto, nette service

Rated 5 out of 5
december 28, 2020

Onlangs leuke Cabrio gekocht via Autobedrijf Rutgers. Nette afspraken gemaakt en prima service. We gaan ervan genieten.

Erik Hannink

Vw golf plus

Rated 5 out of 5
december 23, 2020

Gistere auto gekocht bij rutgers en tot heden toe prima auto en nog eens helemaal na brabant gebracht

Hapers gilze

Zeker aan te bevelen

Rated 5 out of 5
september 18, 2020

Hier een auto gekocht en ben zeer tevreden. Binnen een week bleek de accu kapot te zijn(start/stop). Dit is op een zeer nette manier opgelost ondanks dat ik getekend heb zonder recht op garantie. Ik rijd nu met een goed gevoel rond en zou in de toekomst zeker weer naar Rutgers gaan om een auto te kopen.

Ilona

Goede service

Rated 5 out of 5
juli 24, 2020

1st keer hier een auto gekocht, Nissan Qashqai, eigenaar was vriendelijk en recht door zee. Mooie auto gekocht tegen een reële prijs, ook de inruilprijs was goed. Eigenaar is ook goed bereikbaar en doet wat hij zegt / beloofd.

Ellen

Net bedrijf, vriendelijke service

Rated 5 out of 5
juli 11, 2020

Vandaag naar alle tevredenheid een auto gekocht voor een reële prijs. Onverwachts in Enschede belandt, want vonden we eigenlijk te ver weg. Toch blij dat we het hebben gedaan. Vriendelijk, niet opdringerig.
Wat de auto over een tijdje doet is altijd een verassing waar je hem ook koopt, maar een 1e indruk zegt vaak al veel over een bedrijf en die was zeer goed.

Naomi Windau

Goede service

Rated 5 out of 5
november 30, 2019

2e keer een auto hier gekocht en altijd even vrolijk sportief en vriendelijk goede service en je kunt er zonder te twijfelen een auto kopen.
Echt een aanrader

Michael

Geen titel

Rated 4 out of 5
november 18, 2019

Heb er 3 jaar geleden een auto gekocht en ik rijd er nog steeds in. Ben weer aan een andere toe en houd de website in de gaten!

Me You

Peugeot 308

Rated 0 out of 5
november 2, 2019

Vanmiddag, zaterdag 2 november 2019 even een proefrit gemaakt. Het was de bedoeling nadien er met een brede glimlach weer uit te stappen volgens de verkoper Rutgers. Nou dat deden we. Nu gaan we even overleggen en laten Rutgers het z.s.m. weten of de koop definitief doorgaat.

R. Dec.

Vlotte behandeling

Rated 5 out of 5
september 25, 2019

Een goed onderhouden auto aangeschaft bij dit bedrijf. Inruilbedrag van auto naar tevredenheid. Gemaakte afspraken goed en vlot uitgevoerd wat een voorbeeld is voor de autobranche! Succes en wellicht tot ziens

L Berger

Schrijf een beoordeling