Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.5
4,5 rating
4.5 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
Uitstekend59%
Erg goed39%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

Hengelo

4,0 rating
maart 4, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

Hengelo

4,0 rating
februari 18, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

No Title

4,0 rating
februari 10, 2019

Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Met groot plezier 2 auto’ s gekocht bij deze garage. Netjes in ontvangst en met of zonder afspraak je kan er altijd terecht. Onze auto’s blijven bij Rudger in onderhoud. Zeer tevreden klant.

isabel Landkroon

Behulpzaam

4,0 rating
februari 6, 2019

Behulpzaam wat beloofd word komt men na dit jaar haal ik de 4de auto bij Cristo Rutgers dwz Smart, Golf, Rover en binnenkort VW Lupo

Jules Erwin Schuitemaker

De beste

5,0 rating
februari 3, 2019

Nu 2e auto (bmw) hier gekocht. Kregen we een klein probleempje met de auto maar dit werd direct goed en professioneel opgelost door de eigenaar wij zijn uiters tevreden en gaan hier ook zeker weer naartoe. Hij heeft ook heerlijke koffie zeer vriendelijke eigenaar met verstand van zaken echt een AANRADER. Tonnie van der tuuk

Tonnie van der tuuk

Peugeot 307

5,0 rating
januari 30, 2019

We hebben her onze peugeot 307 gekocht wat een heerlijk bedrijf ontzettend vriendelijke en bekwame man prijs/kwaliteit uitstekend jammer dat we hier niet met onze andere auto s zijn geweest

tonnie van der tuuk

Mooie auto's

5,0 rating
januari 25, 2019

Voorraad netjes op internet verwerkt

niek

Service Super

4,0 rating
december 12, 2018

We zijn zeer tevreden over de service van auto rutgers..

Steven en Karin Rooze / Meijer

Betrouwbaar Bedrijf

5,0 rating
december 11, 2018

Een mooi en betrouwbaar autobedrijf die de moeite waard is om te bezoeken. Vriendelijke mensen en een zeer goede service !

Antonio Gimenez Miras

Snelle Service

5,0 rating
november 4, 2018

Wij hebben onze auto met plezier gekocht bij auto Rutgers. Het personeel is erg vriendelijk en het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met de Kwik-Fit voor de APK keuringen en autobedrijf Slank die naast het bedrijf zijn gevestigd. Dit maakt dat er sprake is van een snelle service. Wij zijn zeer tevreden. Kortom, vriendelijk personeel, snelle en zeer deskundige service. Het is ook geen probleem als je voor een vraag of kleine reparatie aan komt waaien, er wordt tijd voor je gemaakt.

Valerie Kwarst

Schrijf een beoordeling