Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4.6
4,6 rating
4.6 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
Uitstekend56%
Erg goed44%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Service Top

5,0 rating
oktober 10, 2018

Top bedrijf. Goede en snelle service

Dominique Reimerink

Corsa!

5,0 rating
september 25, 2018

Fijn bedrijf! Vriendelijk, behulpzaam, goede service. Zeer tevreden.

Patricia

Opel astra gtc

4,0 rating
september 24, 2018

Mooi en goed bedrijf aardig personeel en neemt alle tijd ik ben goed geholpen en goed weggegaan met dank aan autobedrijf rutgers.

Dennis

Top

5,0 rating
september 7, 2018

Top bedrijf, goede service, hebben onze auto er weg en weet zeker dat we in de toekomst weer onze auto bij Cristo gaan kopen !

Nicole Walkot Enschede

Goed opgelsot

4,0 rating
augustus 8, 2018

Auto gekocht. En daarna een probleempje met de auto, dit werdt zonder probleem opgelost en kon de auto zonder kosten meenemen. Super.

Cris Versteeg Hengelo

Deskundig

4,0 rating
juli 12, 2018

Goed en deskundig personeel

Martin de Rijk

Enschede

4,0 rating
juli 7, 2018

Goede service …klantvriendelijk en lekkere koffie

Nathalie Middelhoff

Opel corsa

5,0 rating
juni 5, 2018

Tijdje geleden een opel corsa gekocht. De radio deed het niet maar ze hebben hem netjes gemaakt. Top service en snel!

Koehorst

Goede auto

4,0 rating
mei 25, 2018

Top service en erg goede auto’s!!! Wij zijn zeer tevreden met dit auto bedrijf. Ga zo door!!!!

Marla Hoogeveen Damhuis

Snelle Service

5,0 rating
april 5, 2018

Wij hebben onze auto met plezier gekocht bij auto Rutgers. Het personeel is erg vriendelijk en het bedrijf heeft een nauwe samenwerking met de Kwik-Fit voor de APK keuringen en autobedrijf Slank die naast het bedrijf zijn gevestigd. Dit maakt dat er sprake is van een snelle service. Wij zijn zeer tevreden. Kortom, vriendelijk personeel, snelle en zeer deskundige service. Het is ook geen probleem als je voor een vraag of kleine reparatie aan komt waaien, er wordt tijd voor je gemaakt.

Valerie Kwarst

Schrijf een beoordeling