Beoordelingen


Alle klantbeoordelingen over Autobedrijf Rutgers

4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
Uitstekend60%
Erg goed38%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht2%

VW Golf

Rated 5,0 out of 5
mei 1, 2019

Een aantal maanden geleden een VW Golf gekocht bij deze garage. We mochten op zondag langskomen en hebben ook een testritje gemaakt. Uiteindelijk de auto gekocht en de op de dag zelf hebben we afgesproken op de helft van onze route. Bedankt heren voor de goede service!!

Ilse Sirken

Netjes Geregeld

Rated 4,0 out of 5
april 6, 2019

wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf, alles netjes geregeld en te woord gestaan, raad dit bedrijf zeker aan

Harry Wolf Delden

Aanbeveling

Rated 5,0 out of 5
maart 10, 2019

Op 16-12-2017 wezen kijken naar een Chevrolet Aveo. Reden was dat ik kleiner en praktischer (als het gaat om onderhoud) op G3 rijden. Ik was meteen om bij het zien van deze auto. Na wat praten met dhr. Rutgers zelf konden we een testrit maken. Reed erg fijn en voelde goed aan. Enige wat er op dat moment was, is dat de remmerij iets naar rechts afweek, maar dat kon ik samen met mijn schoonzoon oplossen. kwestie van nieuwe remblokjes en schijfjes (A € 75) vervangen. Na terugkomst onder een momentje met koffie, tekende we de papieren en kon ik rijden in de Aveo. Later bij donker zag ik dat de lampjes van het dasch board het niet deed iets, wat ik niet zag overdag bij het testrit. In goed overleg met dhr Rutgers, heeft hij dit keurig laten oplossen. Ik beveel Garage Rutgers zeker aan en verwijs als ik iets hoor naar Garage Rutgers. Dankjewel!!! Vriendelijk en transparant!!

Marco Dillisse

aankoop auto.

Rated 5,0 out of 5
maart 5, 2019

Het voordeel van dit bedrijf is dat als er een probleem is dat ze dan zelf met een oplossing komen en dat het ook goed opgelost wordt. Ze denken met je meer en dit is heel goed,super.

Henk

Hengelo

Rated 4,0 out of 5
maart 4, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

Hengelo

Rated 4,0 out of 5
februari 18, 2019

Ik ben prima geholpen met de aanschaf van mijn auto. Afspraken over de proefrit en complete afhandeling van zaken en afspraken worden prima nagekomen. Kortom een aanrader!

Andre Santema

Geen titel

Rated 4,0 out of 5
februari 10, 2019

Zeer vriendelijk en betrouwbaar. Met groot plezier 2 auto’ s gekocht bij deze garage. Netjes in ontvangst en met of zonder afspraak je kan er altijd terecht. Onze auto’s blijven bij Rudger in onderhoud. Zeer tevreden klant.

isabel Landkroon

Behulpzaam

Rated 4,0 out of 5
februari 6, 2019

Behulpzaam wat beloofd word komt men na dit jaar haal ik de 4de auto bij Cristo Rutgers dwz Smart, Golf, Rover en binnenkort VW Lupo

Jules Erwin Schuitemaker

De beste

Rated 5,0 out of 5
februari 3, 2019

Nu 2e auto (bmw) hier gekocht. Kregen we een klein probleempje met de auto maar dit werd direct goed en professioneel opgelost door de eigenaar wij zijn uiters tevreden en gaan hier ook zeker weer naartoe. Hij heeft ook heerlijke koffie zeer vriendelijke eigenaar met verstand van zaken echt een AANRADER. Tonnie van der tuuk

Tonnie van der tuuk

Peugeot 307

Rated 5,0 out of 5
januari 30, 2019

We hebben her onze peugeot 307 gekocht wat een heerlijk bedrijf ontzettend vriendelijke en bekwame man prijs/kwaliteit uitstekend jammer dat we hier niet met onze andere auto s zijn geweest

tonnie van der tuuk

Schrijf een beoordeling